Prijslijst

Tarieven

Pedicure Behandeling € 30,-
Desinfecteren voeten, knippen van de nagels, verwijderen van overtollig eelt, behandelen van evt. likdoorns en /of kloven, behandelen van evt. schimmelnagels (kalknagels), behandelen van evt. ingroeiende nagels, verzorgen van de nagelomgeving, incremen met een verzorgende voetencrème.

Pedicure behandeling met gellak € 50,-
Aanbrengen van een base coat, daarna 2 maal een kleur en afsluitend een top coat. Dit alles word onder een led lamp gedroogd.

Deelbehandeling € 20,-
Hebt u het idee dat u geen complete pedicurebehandeling nodig heeft, dan kan dit voor u misschien een fijne optie zijn. Bijvoorbeeld een likdoorn weg halen, een ingroeiende teennagel behandelen, hielkloven of wat eelt wegfrezen.

Specialistische technieken

Orthesiologie € 25,-
Doordat ik gespecialiseerd ben in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten.. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Vilttechniek  € 12,50
De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek € 25,-
Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met  behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Nagelreparatie € 25,-
Nagelreparatie is een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel wordt vervangen. Nagelreparatie bij teennagels is ideaal omdat het bescherming geeft aan de teen, de eigen nagel groeit gewoon door onder de gel of acryl zodat de natuurlijke nagel geheel kan herstellen. Ook kunnen de nagels gewoon gelakt worden. Houdt u daarbij wel rekening dat de nagellak verwijderd dient te worden met een remover zonder aceton.


Cadeaubon
Met een cadeaubon kunt u iemand verrassen met een persoonlijk en uniek cadeau! Inwisselbaar voor alle behandelingen.